pratsiyenlik mecburisini tamamlamadan yandal

yduskurusu

Administrator
Yönetici
Tem 17, 2011
88
0
6
Soru : merhaba, ben su an noroloji uzmani olarak mecburi hizmetimi yapmaktayim. tus sinavini ilk seferde kazandigim icin pratisyenlik mecburim bitmeden asistanliga basladim. osym nin kilavuzunda yan dal yapmak icin tamamlamadiginiz mecburi hizmet bulunmamalidir diyor. saglik bakanligi ve osym yan dal yapip yapamayacagim hakkinda kesin birsey soylemiyor, cok teknik bir konuymus kimse bilmiyor. uzmanlik mecburisini tamamlamadan yandala baslaniyor biliyorum ama hem pratisyenlik hem uzmanlik mecburisini tamamlamadan yandala baslaniyor mu ? baslayan var mi ? tesekkur ederim.

Cevap :
Mrblar...bende dahiliye uzmaniyim mecburiye baslamadan önce ataniyosun ama sınavı kazandigin icin iptal oluyo ve sen pratisyenlik mecburinden kurtuluyosun kimse sana geriye dönüp bunu yap diyemiyo..ben şimdi mecburi hizmetteyim ama sinava girdigimde tamamlanmamis olacak ve bnm arkadaşlarm hic baslamadan yandal uzmanlığına başladı bizim yandal icin böyle bi sart yok sizinki icinde oldugunu sanmiyorum bu arada saglik bakanligi personel veri sisteminde benim pratisyenlik mecburi hizmetim icin iptal yaziyo istifa değil...

YDUS Online Eğitim Muhteşem Resitaller
Satın Al

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
84
Kullanıcılar
5
Son üye
mzdgn