Ben de uzman olduğumdan beri özelde çalışıyorum. Özelde hastaların şımarıklığından, bir arkadaş toplantısında annelerin biribirine soracağı geyik soruları doktor olarak bize sormalarından çok bunaldım. Bunun için mi doktor olduk sorusunu kendime çok sormaya başladım ve yandal yapayım artık dedim. :Aslında bizim mesleğimiz her koşulda zor.. Yorucu bir yandal eğitimi sonrası mecburi hizmet beni hep ürkütüyor. Çoluk çocuk bütün ailenin düzeni bizler yüzünden bozulacak o da ayrı. Umarım herkes çalıştığı ortamda mutlu olur..
Çocuk hekimliği pratisyen fort muamelesi görüyor artık.
Polikliniğine gelen her hastanın farklı şikayetleri insanı yoruyor.
Burun akıntısı,geceleri altına ıslatıyor,öksürük,Paris e tatile gidiyoruz,gitmeden son bir kez muayene olmak istedik doktor bey!,solukluk,İŞTAHSIZLIK(Çocuk %97 persatil üzerinde seyretmekte!),
vitamin kullanayım mı?,çinko ve balık yağı veriyorum çocuğuma ama bir faydasını göremedim...vs...
Yan dal kısa vadede belki biraz meşakkatli ama uzun vadede rahat ve huzurlu bir mesleki hayat vaad ediyor bence...
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum,
kazanamayanlara da bir sonraki YDUS sınavında başarılar diliyorum...
işin içinden çıkamıyan hekimlerin sen birde dahiliyeye git demesinden, emek vermeme çok yorulmama rağmen hastanede en az döner alan branş olmaktan, hastayı tümden muayene etmeme rağmen sadece yerinden ilaç yazan bölmlerle hasta başı aynı puanı almaktan ve spesifik olmak istediğimden dolayı yan dal istedim ama inanırmısınız gelecekten de umudum yok çünkü uzman olayım herşey değişir diye beklerken daha mutsuz oldum.yinede umudumu yitirmeyip gelecek için birşeyler yapmaya çalışıyorum.umarım tüm doktor arkadaşlarım için herşey güzel olur
Çocuk hekimliği pratisyen fort muamelesi görüyor artık.
Polikliniğine gelen her hastanın farklı şikayetleri insanı yoruyor.
Burun akıntısı,geceleri altına ıslatıyor,öksürük,Paris e tatile gidiyoruz,gitmeden son bir kez muayene olmak istedik doktor bey!,solukluk,İŞTAHSIZLIK(Çocuk %97 persatil üzerinde seyretmekte!),
vitamin kullanayım mı?,çinko ve balık yağı veriyorum çocuğuma ama bir faydasını göremedim...vs...
Yan dal kısa vadede belki biraz meşakkatli ama uzun vadede rahat ve huzurlu bir mesleki hayat vaad ediyor bence...
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum,
kazanamayanlara da bir sonraki YDUS sınavında başarılar diliyorum...
işin içinden çıkamıyan hekimlerin sen birde dahiliyeye git demesinden, emek vermeme çok yorulmama rağmen hastanede en az döner alan branş olmaktan, hastayı tümden muayene etmeme rağmen sadece yerinden ilaç yazan bölmlerle hasta başı aynı puanı almaktan ve spesifik olmak istediğimden dolayı yan dal istedim ama inanırmısınız gelecekten de umudum yok çünkü uzman olayım herşey değişir diye beklerken daha mutsuz oldum.yinede umudumu yitirmeyip gelecek için birşeyler yapmaya çalışıyorum.umarım tüm doktor arkadaşlarım için herşey güzel olur